W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje znajdują się w POLITYCE PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES. OK, rozumiem
English version | Polska wersja


ul. Rzemieślnicza 85 Baranowo
62-081 Przeźmierowo
Tel.: +48 61 65 17 630
Fax: +48 61 63 94 937

RODO

Szanowni Państwo

W związku z wejściem w życie 25 maja 2018r. przepisów o RODO , informujemy, że Państwa dane osobowe znajdują się w naszej bazie  i realizujemy wynikający z nowych przepisów o RODO obowiązek informacyjny administratora zgodnie z przepisami  Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 216/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) przekazujemy następujące informacje:

  • Państwa dane osobowe przetwarzane są w celu obsługi i realizacji zamówień , umów , kontraktów, zleceń, marketingu oraz w celach rozliczeń rachunkowych i podatkowych na podstawie art. 6 pkt. 1 lit. a ), b) i f) RODO
  • Administratorem danych jest ELBUDPROJEKT Sp. z o.o. Baranowo ul. Rzemieślnicza 85, 62-081 Przeźmierowo, kontakt e-mail: office@elbudprojekt.pl
  • Dane będą przechowywane w czasie niezbędnym do realizacji zamówień, umów, kontraktów, zleceń i przedawnienia roszczeń z nich wynikających oraz do czasu wypełnienia obowiązków wynikających z przepisów podatkowych i rachunkowych lub do czasu cofnięcia zgody na ich przetwarzanie
  • Państwa dane mogą zostać przekazane naszym pracownikom, podmiotom : zapewniającym wsparcie wykonania usług , zapewniającym nam obsługę prawną , obsługę informatyczną, zajmującym się naszymi finansami , odpowiedzialnym za profesjonalne  niszczenie dokumentacji, dane nie będą przekazywane do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej
  • Mają Państwo prawo do:

- żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich  sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania , a także prawo do przenoszenia danych

- cofnięcia zgody na przetwarzanie danych w dowolnym momencie; nie wpływa to na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem

- wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych

     Informujemy również, że Elbudprojekt Sp. z o.o.  dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wszelkie środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych przed ich przypadkowym czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami.